Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig AnsvarligFremtids nyhedsbrev som udsendes cirka 1 gang månedligt. I nyhedsbrevet modtager du:

* De væsentligste nyheder om hvordan danske pensionsselskaber efterlever deres løfter om at investere bæredygtigt og klimavenligt.

* Informationer om kommende pensionskasse generalforsamlinger, hvor du kan deltage og afgive stemme eller afgive fuldmagt til en 3dje person.

* Informationer om hvordan du som pensionsopsparer i et af de kommercielle pensionsselskaber (fx. PFA eller Danica Pension som ikke afholder generalforsamling for medlemmerne) bedst kan påvirke dit pensionsselskab i en mere klimaansvarlig retning.

* Orientering om, hvordan du gratis kan deltage i vores månedlige møder, hvor du kan få en dybere forståelse om ansvarlige investeringer, og hvor vi i fællesskab drøfter og beslutter hvordan vi fører den fremadrettede dialog med danske pensionsselskaber og andre relevante aktører.

OBS: Vi sender nyhedsbreve med tjenesten MailChimp, hvilket betyder, at dine oplysninger gemmes på servere i USA. I den første mail du modtager, skal du klikke på et link og bekræfte, at du gerne vil modtage nyhedsbrevet fremover. Du kan naturligvis altid afmelde det igen ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af hver tilsendt nyhedsmail.